Ggd 2e plaatje

“In de samenwerking met Crowdale hebben we continu kennis en inspiratie gedeeld om het landelijke testen goed te laten verlopen.”

André Preijde | HR GGD GHOR Nederland

Opdrachtgever

GGD GHOR Nederland

Format

Live webinars
videoreportages op locatie

Aantal

44 live uitzendingen, tweewekelijkse uitzendingen

Doelgroep

Coördinatoren & medewerkers Testlocaties, Bron- en Contactonderzoek, Artsen en prikkers vaccinatielocaties

Hoe de GGD verbinding creëerde met haar medewerkers en testlocaties in het hele land

Met het opschalen van het testen van burgers op covid-19 aan het einde van de zomer van 2020, ontstond de behoefte om de vele medewerkers (rond 20.000) op de testlocaties door het hele land met elkaar te verbinden: door ze goed te informeren over ontwikkelingen rondom het testbeleid, testmethodes en de testvraag.

Vele mensen uit de praktijk verschenen aan tafel en deelden daar hun ervaringen met het opzetten van grootschalige testlocaties, methodes om kinderen een zo aangenaam mogelijke ervaring te geven, efficiënte benutting van capaciteit en nieuwe testmethoden.
Met de camera gingen we ook het land in om deze first & best practices vast te leggen en snel te delen.

Eind 2020 is GGD GHOR webinars ook gaan inzetten om de medewerkers die via de telefoon bron-en contactonderzoek deden te informeren over actualiteiten en ontwikkelingen.
Ook deze groep van ongeveer 6.000 collega’s verspreid over het land werden om de week uitgenodigd live deel te nemen.
Met de komst van andere vaccins (februari 2021) hebben we voor de GGD GHOR ook uitzendingen verzorgt om artsen en medewerkers op vaccinatielocaties op te leiden in de juiste voorbereiding en gebruik van de diverse vaccins.

Eind 2022 zijn we nog immer actief voor GGD GHOR, waarbij in uitzendingen vooral de organisatieontwikkeling wordt toegelicht: centraal staat daarbij de vraag hoe straks een organisatie staat die ‘pandemisch paraat’ is.

Vacc
Webinar screenshot
Jan kluijtmans
Vorige Volgende
“Je hebt hier mensen met totaal verschillende achtergronden, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel en dezelfde missie voor ogen. Iets wat ik heel vaak terug hoor van mensen die aan de telefoon zitten is: ‘We weten waarom we dit doen.’ Dat is heel tof.” Camiel Notermans | Oprichter Crowdale

Wat kunnen we betekenen voor jouw organisatie?

We plaatsen graag een optie voor je terwijl we de mogelijkheden bespreken!

Uitzending samenstellen