Kies de juiste setting voor jouw webinar

4a0a4635

Door de ovale vorm van onze studio tafel kunnen we verschillende settings creëren om zo de gewenste sfeer te bereiken. Interview of talkshow, alles kan!

Bekijk de mogelijkheden
Professionele studio voor webinars

Side-kick corner

Onze speciaal ingerichte hoek geeft een extra dimensie aan de interactie met de kijker. De side-kick fungeert ter ondersteuning van de dagvoorzitter en zorgt voor dat extra beetje rust aan tafel.

Indien gewenst kunnen wij een side-kick, net als een dagvoorzitter, uit ons netwerk voordragen.

Sidekick

De voordelen van onze webinar studio

8

Persoonlijke kwaliteit

Onze dienstverlening kan zo uitgebreid en op maat als je maar wenst.Denk aan visagie, catering of borrel, een professionele host, een bloemetje of fles wijn voor je sprekers. Laat het ons weten, wij regelen het graag voor je!

3

Ervaren begeleiding

Comfort van de sprekers leidt tot hun beste performance. Dat is ons uitgangspunt in de voorbereiding. Zo begeleiden wij jouw tafelgasten, host en eventuele inbellers tot een optimale uitzending.

10

Uitstekende locatie

Goede bereikbaarheid per OV en parkeergelegenheid onder het pand. De studio heeft een prachtig uitzicht over ‘t IJ. Dit geeft een prettige sfeer aan tafel. Het levend decor geeft elke uitzending net dat beetje extra: zakelijk én authentiek.

4a0a4476

Rustige plek voor moderatoren

Wij hebben een rustige kantoorruimte met een groot meekijk-scherm waar moderatoren of organisatoren rustig mee kunnen kijken en overleggen zonder dat de uitzending hier hinder van heeft.

4a0a8829

Hoogwaardige techniek

Een live uitzending bij daglicht vereist hoogstaande hardware en techniek. Dat vinden wij belangrijk voor het werkplezier van onze technische crew. En leidt uiteraard tot de door jou gewenste hoge kwaliteit in beeld & geluid.

4a0a4765

Efficiënte regie

Vergelijkbare studio’s hebben 4 of 5 medewerkers nodig in de regie. Wij hebben het zo ingericht met nieuwe software en bediening dat één ervaren technicus een complete uitzending kan verzorgen. Dat scheelt jou minstens €2.000,- in de kosten.

Deze organisaties zijn live te bewonderen in onze studio

Vodafone
Rvo
Tp
Ggd
Vakmedianet
At
Logo 04
Logo 02
Bd
Logo 01
Vws
Umc
Vodafone
Rvo
Tp
Ggd
Vakmedianet
At
Logo 04
Logo 02
Bd
Logo 01
Vws
Umc